Signalement på gerningsmand ved Lystrup skole

Foto: Mikkel Breinholdt

Østjyllands politi modtog en anmeldelse i dag kl. 10.30 vedr. et mistænkeligt forhold ved Lystrup skole, hvor en mand havde henvendt sig til en pige, og bedt hende komme ind i sin bil. Vi har nu efterforsket sagen yderligere, og efterlyser i den forbindelse en person med følgende signalement: Mand, 40-45 år, ca. 170, muskuløst bygget, brunt skulderlangt hår, talte dansk uden accent, iført rød jakke og sorte løstsiddende bukser, hvide sneakers med blå skrift. Han var kørende i en mindre sort varebil, hvor registreringsnummeret startede med A……

Østjyllands politi vil gerne høre fra vidner, der har set pågældende person / køretøj, eller er i besiddelse af viden om, hvem det kan være.

Ring venligst 114, såfremt du kan bidrage med oplysninger