Billetsalget til THE SANDMEN på TRAIN starter i dag

Siden bandet blev dannet i 1985, har The Sandmen med Allan Vegenfeldt i front, bevæget sig fra at være et undergrundsorkester til at være indbegrebet af syre, garage og rock ’n’ roll. Allan, som i 1995 gik fra at være rocksanger til stilladsarbejder i det københavnske, har tidligere sammenlignet The Sandmen med den sjak-ånd han oplevede her.

Allan pointerer dog at den historie som bandet tit bliver bundet op på, både er en fortryllelse og en forbandelse, da det kan virke meget bagud skuende. Men han understreger at de sidste 30 års op og nedture er blevet spundet sammen til én lang rød tråd. Hvilket vil kunne høres når bandet spiller deres 4 stort anlagte koncerter i hhv. Odense, Aalborg, Århus og København til foråret. De heldige billetkøbere vil kunne forvente både gode gamle klassikere samt helt nyt materiale med blæsere, trommer og massere af tråd!

”Det bliver højt og larmende, mørkt og mystisk” udtaler Allan Vegenfeldt.

 

✖ Train Live, Aarhus

✖ 15. Marts 2019
✖ Koncertstart kl. 21.00 (Dørene åbner 20.00)
✖ DKK 215,- + gebyr

✖ Billetsalg: 08. November kl. 10.00

✖ Forsalgslink:  https://www.ticketmaster.dk/event/190427?language=da-dk&camefrom=train&brand=dk_train