XAVIER RUDD sender gode vibrationer ud på Train

XAVIER RUDD sender gode vibrationer ud på Train med indie-folksange fra det nye album “Storm Boy”

Karrieren startede for Australske XAVIER RUDD i 2002 med albummet “To Let. RUDD spillede sig hurtigt ind i hjerterne på publikum verden over og har gennemført flere verdensomspændende turnéer.

XAVIER RUDD har markeret sig med en helt unik sound og stil. Med afsæt i hjemlandets musiktradition krydrer han sit udtryk med både stompbox og det specielle blæseinstrument didgeridooen. Den jordnære singer/songwriters indie-folksange har hurtigt sneget sig ind i hjerterne på publikum verden over gennem deres dybt personlige fortællinger, som altid har et universelt præg.

I 2018 udgav multiinstrumentalisten sit seneste album “Storm Boy”. Albummets titelnummer opsummerer både RUDDs personlige og soniske univers. Herpå sender de blide toner et postkort afsted om et solbeskinnet surferliv. At surfe fylder sammen med miljøbeskyttelse, veganisme, aktivisme, aborigineres rettigheder og spiritualitet meget for XAVIER RUDD. Noget som RUDD også dyrker i videoen til singlen “Walk Away”.

“Storm Boy” er det første album som XAVIER RUDD har ladet en anden producere og det er erfarne kræfter han har haft bag knapperne. Produceren Chris Bond (Ben Howard, Tom Speight) og mixet af Tim Palmer (Pearl Jam, Bowie, U2) og ifølge Rudd tilføjede Bond alt, hvad han skrev med et strejf af magi.

To af XAVIER RUDDs plader har solgt platin i Australien og tre er gået guld. Det er kort sagt en singer/songwriter med selvtilliden i top der gæster Aarhus til august og XAVIER RUDD vil bringe “Storm Boy” til live på scenen, når han endelig kommer til Train for at spille for sine danske fans.

 

 Train Live, Aarhus

 5. August 2019
 Koncertstart kl. 20.00 (Dørene åbner 19.00)
 DKK 250,- + gebyr

 Billetsalg: 8. Februar kl. 09.00

 Forsalgslink: https://www.ticketmaster.dk/event/190805?language=da-dk&brand=dk_train