Aarhus United vinder over TTH Holstebro

Aarhus United vinder 25-20 over TTH Holstebro og snupper 2 utrolige vigtige point!

Efter fire minutters spil, måtte cheftræner Pether Krautmeyer TTH Holstebro have det første timeout kort op ad lommen mod Aarhus United, et tidligt og tydeligt tegn for hvilken kamp, der var i vente for TTH Holstebro. Det lyseblå hjemmehold fra Aarhus United, var nemlig på dagen klart bedre end TTH Holstebro i alle spillets facetter.

“Det var en utrolig vigtig sejr for os, da vi nu har et stort forspring i forhold til Viborg HK og TTH Holstebro angående slutspilspladserne. Jeg er meget imponeret over hvordan vi afvikler kampen. Jeg synes vi er i kontrol i stort set hele kampen hvilket vi også havde talt meget om inden opgøret, altså hvordan vi kan spille en kamp som vi kontrollere. Vi har et ungt hold men jeg synes vi spiller en meget rutineret kamp, og så er det utrolig fedt at have en Anne-Sofie Ernstrøm som har få minutter på banen, men snupper 4 afgørende straffekast. Nu ser det lovende ud i forhold til vores målsætning om at komme med i slutspillet, men vi skal stadig ud at hente point.”– Heine Eriksen.

 

Aarhus United # TTH Holstebro 25-20 (14-10)

Aarhus United kampstatistik
Redninger: Anne-Sofie Ernstrøm 5/6 (83%) Ditte Vind 14/33 (42%)
Mål: Charlotte Mikkelsen 5, June Bøttger 5, Helena Elver 4, Julie Pontoppidan 4, Simone Petersen 2, Sofie Flader 2, Edita Nukovic 2, Majbritt Hansen 1.
Udvisninger: 0

TTH Holstebro kampstatistik
Redninger: Sara Kececi 14/38 (36%)
Mål: Inger Smits 6, Lærke Christensen 4, Mathilde Neesgaard 3, Mathilde Hylleberg 2, Kaja Nielsen 2, Caroline Svarre 1, Sarah Stougaard 1, Ilda Kepic 1.
Udvisninger: 2

Tilskuertal: 793