Legendarisk folktrio Väsen gæster Atlas

Gennem tre årtier har Väsen været nogle af Sveriges ypperste repræsentanter for svensk folkemusik, og trioen turnerer stadig hvert år med 70-80 koncerter over hele kloden.
I 2016 indledte de et samarbejde med en af vor tids mest populære musikkollektiver Snarky Puppy. Det var på albummet “Family Dinner Vol. 2”, som bl.a. feature Becca Stevens, Laura Mvula og Jacob Collier. Af andre større samarbejder kan nævnes albummet “Mike Marshall, Darol Anger, Väsen” fra 2007, der på fornemmeste vis blander den svenske folkemusik med nogle af verdens bedste bluegrass musikere.
Väsen består af Olov Johansson på nyckelharpe, Mikael Marin på 5-strenget viola og Roger Tallroth på 12-strenget guitar. Alle tre virtuoser på deres instrumenter og sammen et musikalsk fænomen som kun få bands opnår. Musikken er intensiv, fyldt med humor og med sin upplandske spillemandstradition et levende eksempel på folkemusikkens blomstrende scene. I dag er Väsen et af folkemusikkens superband, som har publikum og tilhængere langt udover Sveriges og Europas grænser.
Väsen har senest i april 2019, i anledning af deres 30-års jubilæum som band, udgivet deres 12. studiealbum ”Rule of 3”.

Dato: 21. marts 2020
Pris: 195,-
Scene: Atlas
Billetsalg: Fondenvoxhall.dk