Uro omkring Kappelvænget efter lukning af bandes tilholdssted

Foto: Byrd/ Rasmus Laurvig

Efter at Østjyllands Politi torsdag lukkede en bandes tilholdssted på Kappelvænget i Aarhus, opstod der uro flere steder i området i løbet af dagen. Omkring kl. 15.00 forsamlede en række unge mænd sig tæt på huset og viste deres utilfredshed ved at råbe skældsord og kaste et par mindre sten mod politiet – dog uden at ramme. En 35-årig mand med banderelationer blev visiteret på stedet, og da han var i besiddelse af en springkniv, blev han anholdt og sigtet.

Kl. 00.15 fik Østjyllands Politi anmeldelser om, at der var mindre brande fem forskellige steder omkring Kappelvænget. Alle mindre påsatte brande i containere, skraldespande og lignende. Ingen af brandene forårsagede større skader. P.t. ukendte gerningsmænd smadrede også flere ruder i et kulturhus på Kappelvænget.

Østjyllands Politi efterforsker både brandene og rudeknusningen og hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til politiet. De kan gives via tlf. 114.

Derudover fortsætter den øgede patruljering i området og den målrettede indsats mod bandemedlemmerne.

Læs mere her: Østjyllands Politi lukker bandes tilholdssted i Aarhus