Letbanen i nyt sammenstød

Onsdag morgen kørte letbanen ikke mellem Aarhus H og Lystrup pga. af endnu et sammenstød. Denne gang var det dog ikke letbanen, der påkørte nogen. I stedet var det Letbanen, der blev påkørt. En lastbil bakkede nemlig ind i letbanen, og selvom det var et mindre sammenstød, var det altså nok til at trafikken blev forsinket.

– Lastbilen var ved at bakke ind på en adresse på Olof Palmes Allé – faktisk Århus Stiftstidendes gamle domicil – og kom lidt for tæt på skinnerne. I den forbindelse sker der en kontakt mellem toget og lastbilens spejl, og selvom der ikke skete noget alvorligt, fører det alligevel til et driftsstop, siger Jens Velling, Kommunikationschef hos Aarhus Letbane til Aarhus Stiftstidende.

Heldigvis var der ingen, der kom til skade, men driftstoppet betyder alligevel, at letbanen kører med forsinkelser helt frem til kl. 12.