Døgnrapport fra Østjyllands Politi fredag den 17. maj 2019

Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Der er p.t. ingen planlagte fremstillinger i dag.

 

 

Røveri

En 31-mand blev udsat for røveri fredag den 17.5. kl. 02.25 på Frederiks Alle i Århus. Forurettede havde bemærket to personer, der fulgte efter ham, og da han kom ind i opgangen ved hans bopæl fulgte de to personer med ham ind i opgangen. Her blev forurettede truet til at udlevere sin telefon, dankort og diverse ID-kort..

Der var følgende signalement af den ene gerningsmand:

  • Dansk udseende
  • Ca. 25-30 år gammel
  • Ca. 180 cm høj
  • Iført grå hættetrøje med lynlås, rød t-shirt og lys kasket

 

Eventuelle oplysninger til Østjyllands Politi på tlf 114.

Færdsel

En 27-årig mandlig bilist påkørte en 58-årig kvinde i et fodgængerfelt på Skt. Pauls Kirkeplads torsdag den 15.5 kl. 17.29. Kvinden blev bragt til skadestuen og har muligvis brækket kravebenet.

En 75-årig kvindelig cyklist blev påkørt af en 57-årig kvindelig bilist, da denne ville svinge ind på en ledig parkeringsplads på Banesvinget i Auning. Der skete ingen personskade.

En 66-årig kvinde cyklede torsdag den 16.5. kl. 14.40 ad Tronholmvej i sydlig retning, og skulle svinge til venstre ad Grenåvej. I forbindelse med svinget cyklede kvinden frem mod rødt lys og cyklede ind i 40-årig kvindelig bilist, som kom fra Halkiersgade i nordlig retning. Der skete kun ringe materiel skade.

Der skete et harmonikasammenstød på den Nordjyske Motorvej torsdag den 16.5. kl. 16.55 med tre implicerede bilister. Der var tæt trafik på uheldsstedet, der kortvarigt blev afspærret for at rydde op på uheldstedet. Der skete kun ringe materiel skade.

En 22-årig mandlig bilist kørte ad Thorvaldsensgade kl. 16.55 og foretog et højresving i på Vestergade, hvorved han påkørte en 43-årig kvindelig cyklist,  der kørte på cykelstien og skulle ligeud i krydset. Der skete kun ringe materiel skade.
Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

En 19-årig mandlig bilist kom torsdag den 16.5. kl. 23.32 kørende i østlig retning ad Marienlystvej i 8200 Aarhus N, hvor han blev blændet af en modkørende bilist og derefter mistede kontrollen over bilen. Bilen påkørte et vejtræ i venstre side af vejen. Der skete ingen personskade.

En 62-årig kvindelig bilist kørte i sydvestlige retning ad Bøsbrovej i Randers torsdag den 16.5. kl. 23.08, hvor hun ville foretage et venstresving. Her overså kvinden en 35-årig mandlig cyklist, der ikke kunne nå at bremse og derfor påkørte kvindens bil. Der skete ringe personskade.

En 30-årig mandlig bilist  blev bragt til standsning på Lille Rosengård i Randers og blev konstateret påvirket af euforiserende stoffer.

En 19-årig mandlig bilist blev bragt til standsning på Sct. Peders Gade i Randers og blev konstateret påvirket af euforiserende stoffer.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds:

  • På Olof Rudes Vej i Højbjerg begået torsdag den 16.5. mellem kl. 12.00 og kl. 13.00