Efterlysning gav pote: Fodboldfans identifieret

Østjyllands Politi efterlyste i sidste uge 18 Brøndby-fans, som mistænkes for at stå bag vold og grov forstyrrelse af den offentlige orden i forbindelse med et fodboldstævne i Aarhus tilbage i januar.

Østjyllands Politi efterlyste i sidste uge 18 Brøndby-fans, som mistænkes for at stå bag vold og grov forstyrrelse af den offentlige orden i forbindelse med et fodboldstævne i Aarhus tilbage i januar.

Efterlysningen i pressen og på politiets sider førte til en del henvendelser fra borgere og fra nogle af de efterlyste selv.  De mistænkte kan nu forvente at modtage en sigtelse og blive indkaldt til en afhøring.

“En stor tak til alle de borgere, der har henvendt sig. Det har været en god hjælp til at få identificeret de mistænkte, så vi kan komme videre med sagen, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

Billederne er nu fjernet fra politiets sider, da der ikke længere er behov for at identificere mændene.