Udsolgt af Early Bird-billetter til NorthSide 2020

Foto: Morten Rygaard

Den populære billettype blev sat i salg dagen efter dette års festival, og samtlige billetter blev revet væk på bare få dage

Early Bird-salget til NorthSide 2020 har i år haft historisk stor interesse, og kort tid efter frigivelse af salget er der nu udsolgt!

Læser man anmeldelser fra NorthSide 2019, eller læser de mange kommentarer om festivalen på de sociale medier, så er der da heller ingen tvivl om, at dette års festival var en kæmpe succes. Faktisk var den så stor en succes, at tusindvis af gæster allerede nu har sikret sig en Early Bird-billet til næste års festival.

– Vi er meget begejstrede over, at så mange mennesker allerede nu er sikre på, at de gerne vil fejre det sidste år med NorthSide i Ådalen sammen med os. Det tager vi som en kæmpe cadeau, og det er fantastisk for os at vide, at der nu går tusindvis af mennesker rundt med en NorthSide-billet og glæder sig til næste års festival. Det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at komme tilbage fra sommerferie og starte planlægningsarbejdet til endnu en fantastisk festival, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Early Bird-billetten blev sat i salg dagen efter NorthSide 2019, søndag 9. juni, og kun få dage senere røg den sidste billet over disken. Der er dog fortsat et begrænset antal VIP Early Bird-billetter i salg, der vil kunne købes til en favorable pris indtil og med søndag 29. september.

NorthSide 2020 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 4.-6. juni.

NorthSide 2020 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 4.-6. juni.

Besøg NorthSide.dk eller Facebook for mere om NorthSide 2020.