SANA VENDER TILBAGE TIL SVENSK FODBOLD

Tobias Sana skifter med omgående virkning til IFK Göteborg, som den 30-årige offensivspiller tidligere har repræsenteret.

Efter godt to sæsoner i AGF vender Tobias Sana tilbage til svensk fodbold. AGF er således blevet enig med IFK Göteborg om en transfer på offensivspilleren, og Sana skifter dermed med omgående virkning til Allsvenskan-klubben.

– På det seneste har den spilletid, Tobias har fået, ikke stået mål med hans egne forventninger, og samtidig har Tobias sin familie boende i Sverige, som han gerne vil hjem og være tættere på. Da hans tidligere klub IFK Göteborg så meldte sig på banen, var det nærliggende at se på, om vi kunne indgå en aftale, som alle parter ville være tilfredse med. Det lykkedes heldigvis, og jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke Tobias for hans indsats i AGF og ønske ham held og lykke med de nye udfordringer, siger Peter ‘PC’ Christiansen, sportschef i AGF.

Nydt tiden i Aarhus
Tobias Sana ser tilbage på sine to år i AGF med mange positive minder.

– Jeg har nydt min tid i Aarhus, hvor jeg har fået mange nye venner, og hvor jeg fodboldmæssigt også har følt mig godt tilpas. Det er selvfølgelig klart, at jeg gerne vil spille hver gang. Sådan har situationen ikke været på det seneste, og derfor er jeg glad for den løsning, som vi nu har fundet, og som også betyder, at jeg kommer tættere på min familie. Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben – ikke mindst de fantastiske fans, som jeg har den største respekt for og ønsker alt det bedste, siger Tobias Sana.

Tobias Sana nåede at spille 71 kampe for AGF og score 17 mål.

Skrevet af BJ – AGF