AGF-målmand Óscar Whalley skifter til Græsk fodbold

Óscar Whalley tager til Kreta.

Målmand Óscar Whalley skifter Aarhus og Fredensvang ud med Kreta og græsk fodbold. AGF har således solgt den 25-årige målmand til klubben Omilos Filathlon Irakleiou eller bare OFI, der holder til i Heraklion på Kreta.

Whalley skifter med øjeblikkelig virkning til OFI, der spiller i den bedste græske række.

– Whalley har fået en mulighed for et skifte til Grækenland som vi har valgt at efterkomme og som vi har fået en fin økonomisk kompensation for – det er derfor et tilfredsstillende skifte for alle parter. Vi ønsker Oscar alt det bedste i Grækenland og i jagten på spilletid hos OFI, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Óscar Whalley kom til AGF i sommeren 2018 fra den spanske klub Sporting de Gijón. Før det spillede han i Real Zaragoza og SD Huesca. Han nåede 15 kampe i sin tid i AGF og nu fortsætter karrieren altså i Grækenland hos OFI, hvor Whalley er udset til at fylde et nyligt opstået hul i klubbens målmandsteam.

– Jeg vil gerne takke  trænere, stab, mine holdkammerater og især AGF’s fans for altid at have støttet mig og holdet. Det har på mange niveauer været et godt år i Aarhus. Men ønsker at spille så meget førsteholds-fodbold som muligt og dette skifte til OFI er en god mulighed for mig, som jeg glæder mig meget til, siger Óscar Whalley om sit skifte til den græske klub, hvor han tidligere i dag blev præsenteret.

Skrevet af SHC – AGF