Ingen pokaloverraskelse i Aarhus torsdag aften

Foto: Patrick Møller

Torsdag aften tog AGF Håndbold i mod Odense Håndbold i Santander Cup 1/8-finalen. AGF Håndbold spiller til dagligt i 2 division og Odense Håndbold fra dameligaen havde taget alle de store landsholds stjerner med til Aarhus. Heriblandt Stine Jørgensen, Kathrine Heindahl og Nathalie Hagman, som er kommet retur til dansk håndbold efter et par år i udlandet. AGF Håndbold var foran 1 gang i kampen, her var de foran 2-1. Odense Håndbold gik til pause foran 10 – 19.

I anden halvleg kørte Odense Håndbold videre i det høje tempo og vandt sikkert kampen med 19 – 40 og er dermed videre i Santander Cup. Kampens spiller blev fra AGF Håndbold med nummer 16. Sofie Lind Sass-Petersen.

Målscorere AGF Håndbold:

3. Kathrine Hansen 2 mål

4. Lea Ekberg Sørensen 1 mål

7. Katrine Krogh Nielsen 3 mål

11. Josefine Orby Poulsen 4 mål

13. Kristina Hyre-Jensen 2 mål

17. Nicoline Jeppesen 1 mål

18. Ann Cecilie Frühstück Møller 3 mål

19. Emma Laigaard 1 mål

29. Pernille Skov Nielsen 2 mål